Blinded by you, a memory from the past

Blinded by you

One month has passed, I still fall apart
Wondering where are you, what you do
Do you somehow miss me, do you feel lonely
I know it's crazy, you're the one who left me
I must be blinded by you, boy, blinded by you

"You are a good girl, you deserve the best."
What I know is you just break all your promises
"Don't cry girl, for us it's the best."
Your version of best left me crumbled in pieces

(Reffrain)
I know it's over, it's over
But somehow your words still linger
"I love you girl, it's forever."
"Don't you believe me? I'm your lover."
How could a lie sounds so true?
I guess it's cos I'm blinded by you

Blinded by you
Blinded by you

Well. sebelum ada yang nanya ini lagu yang nyanyi siapa dan bisa di-download di mana, I'm going to be really honest. Ini lagu aku yang bikin. Gyahahahaha (terus? hahaha)

Aku gak ngerti soal permusikan, nadanya gimana blablabla. Dulu sih lagu ini punya melodi, tapi sekarang udah lupa. Yah, maklum lagu zaman patah hati gitu. Masih all-mellow-sableng gitu deh diri ini (kayak sekarang udah ngga aja). Bahasa Inggrisnya pun vocabnya masih terbatas (yak sekarang juga masih tidak-tak-terbatas sih sebenarnya muhehehe). Berapa taun yang lalu ya? Males ngitungnya. Haha.

Yah yah yah, aku ngaku bahwa aku adalah jenis cewek yang mulai pacaran di usia yang seharusnya masi dipakai untuk menuntut ilmu dan membantu ibu (huwee itu duluuuu sekarang aku ga mau pacaran ah.) Sinetron memang berbahaya bagi pertumbuhan Anda, saudara-saudara. Atau mungkin yang berbahaya bagi pertumbuhan Anda itu telenovela Amigos, karena aku sebenarnya nggak terlalu mengikuti dunia  sinetron...Sinetron yang aku tonton secara reguler kan cuma Noktah Merah Perkawinan, Abad 21, Tersanjung (sampai tersanjung 4 kalo ga salah). Tersayang, Terpesona, Dewi Fortuna...daaaan...buset banyak amat yah?

Terus kenapa dipost di sini? Siapa tau pas Chris Martin lagi browsing buat nyari ide bikin lagu baru Coldplay dia nemu blog ini dan mikir, "wah, ini  lirik bagus juga jadi lirik Coldplay selanjutnya!" HAHAHHAHAHAHHAHHAHAHA KAGAK MUNGKIN, NGAREP ABIS LU VER! *dijitak*


Yah asal jangan some random METAL (MELAYU TOTAL) band aja yang nemuin blog ini dan menjadikan ini lirik lagu mereka. Cihcihcuih pusing aku mikirinnya aja.

Semoga berguna buat yang baca, walau kayaknya ga jelas juga apa gunanya ya, hahaahhaaa

Ps buat diri sendiri: Syukurlah ya Ver, sudah tidak blinded by him lagi. Muhahahaha XD



1 comments:

  1. ternyata bener, 2 hal yg paling byk menginspirasi sebuah puisi adalah cinta dan patah hati. haha

    BalasHapus

 

Get In Touch

Feedjit

Recently read

Princess Priscilla's Fortnight
3 of 5 stars
I got the e-book free (and legal!) from the awesome www.girlebooks.com . Go check their extensive collection of free, prettily designed e-books written by great women writers in the history, if you haven't already! The Goodreads descri...
tagged: read-on-my-go-book, warm-fuzzy-comfort-reads, and laugh-out-loud
Peaches for Father Francis
4 of 5 stars
tagged: vivid-setting and women-issues
Remarkable Creatures
4 of 5 stars
tagged: contemplative, historical-fiction, read-on-my-go-book, vivid-settin...
UnStrung
3 of 5 stars
I love reading Unwind. It might be the most thrilling dystopian fiction I have read since The Hunger Games, and it sets the bar higher eversince. The premise of Unwind is highly unlikely : Abortion is forbidden, but there is an option ...
Texts from Dog
4 of 5 stars
Warning : Don't read this at your office while you are *supposed to be* working. Seriously. Don't say I didn't warn you This book contains all sort of random, imaginary text conversation between a bulldog called Dog (or Master Woofin...
tagged: laugh-out-loud and pics-tell-everything

goodreads.com